top of page

Nézz egy másik szemüvegen keresztül, avagy válts nézőpontot!!

Frissítve: máj. 31.

Hogy érzed magad?

De tényleg!! Őszintén.

Milyen életet álmodtál magadnak 10 évvel ezelőtt?

Most úgy élsz, ahogy mindig is szerettél volna?

Azt csinálod nap-mint nap, ami feltölt?

Megéled a pillanatot, vagy túléled a napot?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések foglalkoztattak engem is 10 évvel ezelőtt. És akkor döntöttem. Nem minden tetszett, amit láttam, és rájöttem, hogy csak és kizárólag rajtam múlik, hogy milyen lesz az életem 10 év múlva.



Nézz más perspektívából az életedre, életmódváltás, új élet, egészség, wellness, fitness, természetes megoldások
Nézz más perspektívából az életedre

Hallottad már azt a gondolatot, hogy azzal a gondolkodás móddal, amivel megteremtettél egy életet, problémát, helyzetet, nem tudod megváltoztatni azt. Fel kell venned egy másik "szemüveget", amin keresztül szemléled a világodat, el kell távolodnod picit, hogy ráláss a helyzetre. Környezetváltozás kell, más impulzusok, új információk, benyomások, érzések, emberek, illatok, érzelmi helyzetek stb..

Hagyj fel a rutin szerű dolgokkal, mert az a változás halála. Csinálj máshogy dolgokat, ne a megszokott időben kelj fel, másik útvonalon menj munkába, ne reagálj hirtelen a történésekre, állj meg gondolkodni kicsit, mielőtt válaszolsz. Lepd meg magadat, azzal, hogy nem tervezel meg mindent előre. Tudod mi történik ekkor? Belecsöppensz a jelen pillanatba, és végre megéled. Nem zombiként kóborolod végig a napot, hanem minden új élményként fog hatni rád. És ezek az új élmények új érzelmeket fognak kiváltani, amik más hormonokat fognak aktiválni a testedben, és új idegpályák épülnek ki. Egy idő után meg azt veszed észre, hogy mintha kicseréltek volna!! Na, innen indul új életed!!!

Én átéltem ezt a folyamatot nem is egyszer, és jelzem nagyon szépen működik. Újjászülettem, mint a főnix madár a hamvaiból. Szóval, ahogy rájössz, hogy nem ezt a biciklit akartad:), ideje nézőpontot váltanod!


Ha egyedül nem megy, ne hibáztasd magad, ez nem egyszerű, viszont nem lehetetlen. A Nagy Életmód váltó Programunk erről szól, ebben segít, hogy holisztikusan hogyan tudod megváltoztani pozitív irányban az eddigi életedet?

Hamarosan jövünk itt a Vitalongia oldalon a részletekkel. Minden segítséget megadunk, edukáció, mentorálás, eszközök. Remélem, hamarosan találkozunk!!!

Új élet, új TE!!!

A további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot a vitalongia.com oldalon keresztül, vagy az info@vitalongia.com e-mail címre küldd el a jelentkezésedet.


Hamarosan jelentkezünk további információkkal!

Csatlakozz közösségünkhöz és haladj velünk lépésről lépésre a testi-lelki egészséged kialakításának útján!


Ha kíváncsi vagy egyéb egészséges életmóddal kapcsolatos gondolatokra, praktikákra, természetes megoldásokra látogass el a valamelyik következő esszenciaélmény eseményünkre, vagy online kerekasztal beszélgetésünkre! Eseménynaptárunkat itt találod >> 



20 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page